210 recepten met gnocchi
Gnocchi zijn een soort pasta die gemaakt is van aardappelen, bloem en ei. Ze hebben een zachte, licht kleverige textuur en een neutrale smaak. Gnocchi is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Gnocchi is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kleine balletjes, schelpjes en lange staafjes. Gnocchi kan vers of gedroogd worden gekocht. Gnocchi is een goede bron van koolhydraten, die energie leveren voor het lichaam. Het bevat ook een kleine hoeveelheid eiwitten en vezels.2 pakken gnocchi di patate (a 500 g) 1 el olijfolie 1 duopak spekreepjes (250 g) 1 ui (gesnipperd) 2 bakjes champignons ((a 250 g), in kwarten) 1 zak rucola (75 g)1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de ver... bekijk recept »
700 g skrei (1 stuk per persoon) 50 g pijnboompitten 3 potjes verse basilicum 50 g vers geraspte Parmezaanse kaas 20 cl verse room 1 noot boter peper en zout1. Rooster de pijnboompitten in een pan met antikleefbodem zonder toevoeging van vetstof. 2. ... bekijk recept »
4 el olijfolie 1 pak gnocchi di patate (500 g) 75 g Gruyère ((kaas) geraspt) 1 zakje bosui ((3 stuks) in schuine ringetjes)1. Verhit de olie in een ruime koekenpan. Doe de gnocchi erbij en bak ze in 10 min. goudbruin en gaar. Sch... bekijk recept »
1 bakje cherrytomaatjes (250 g) 2 teentjes knoflook 1 zakje verse basilicum (15 g) 6 eetlepels olijfolie 1 pak Gnocchi di patate (500 g) zout 1 zak panklare groene kool (300 g) versgemalen peper 150 g rookkaas ... bekijk recept »
75 g ambachtelijk gerookt ontbijtspek 360 g tomatenmix 500 g gnocchi di patate 125 g rucola 75 g Pecorino Romano 15 g basilicum1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het ontbijtspek in 5 min. krokant. Keer halverwege. Neem uit ... bekijk recept »
500 g groene asperges 200 g dikke plak boerenachterham 1 teentje knoflook 200 g cherrytomaten 500 g gnocchi di patate olijfolie om in te bakken 2 el rode pesto 100 g Parmezaanse kaas Gnocchi met boerenachterhamBren... bekijk recept »
375 g gnocchi di patate (pastaspecialiteit pak a 250 g) 1/2 zak rucolasla (a 75 g) 4 eetlepels boter versgemalen zwarte peper1. In grote pan gnocchi in ca. 5 minuten gaar koken. In zeef laten uitlekken. Rucola grof snijden, boter late... bekijk recept »
1 kg kruimige aardappels 300 g bloem 1 el tomatenpuree 1 ei Tomaten gnocchi Schil de aardappels en kook ze gaar in water met een beetje zout. Giet de aardappels af en maal ze fijn door de passe-vite. Verdeel de aardappels over he... bekijk recept »
8 el olijfolie 5 uien 3 tenen knoflook 1 el gedroogde oregano 250 g ricotta 5 tomaten 1 courgette 2 takjes rozemarijn 700 g gnocchi di patate (pak 500 g) 1 snufje zout 1 snufje peper 1 ovenschaal (ø 25 cm)1. Verwarm de oven voor tot... bekijk recept »
1 pak gesneden bladspinazie (diepvries 450 g) 3 eieren 1 bakje ricotta (kaas 250 g) 100 g geraspte pittige kaas (bijv. grana padano) 250 g bloem nootmuskaat 75 g (room)boter1. Spinazie laten ontdooien, vocht er goed uitknij... bekijk recept »