281 recepten met fusilli
Fusilli zijn een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Ze hebben een spiraalvormig uiterlijk, met een holle kern. Fusilli is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Fusilli is verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. De meest voorkomende maat is medium, die ongeveer 3 cm lang is. Fusilli kan vers of gedroogd worden gekocht.300 g fusilli (pasta, zak 500 g) 2 el olijfolie extra vierge 5 tomaten 1 zakje mozzarella (kaas, 125 g) 1 potje gemarineerde artisjokharten ((190 g), uitgelekt) 1 blikje tonijn (in olijfolie, uitgelekt) 1 bakje Toscaan... bekijk recept »
400 g fusilli 500 g gemengde zeevruchten 4 el olijfolie 5 teentjes knoflook geperst 1 tl chilipoeder 2 rode uien in halve ringen 20 g verse bieslook fijngehaktBreng een ruime pan water met een theelepel zout aan de kook. Voeg de fusilli toe zodr... bekijk recept »
300 g fusilli (Italiaans (zak 500 g)) 500 g dunne prei 1 bos peen (schoongemaakt) 1 zakje besciamellasaus (pakje a 2 zakjes, 100 g) 500 ml melk 150 g kaas (jong belegen 50, geraspt)1. Verwarm de oven voor op 225 °C. Kook... bekijk recept »
150 g blokjes jonge Goudse kaas 3 eetlepels ciderazijn 50 g fijngesneden rucola 250 g fusilli 4 eetlepels gehakte dille 1 gehakte rode ui kippenbouillon 1 komkommer 1 eetlepel mosterd 2 eetlepels olijfolie peper 2 tomaten zout1. Laat 250 g fusilli al... bekijk recept »
2 uien 1 courgette 3 tomaten 300 g fusilli (zak 500 g) 2 el olijfolie 300 g rundergehakt 450 ml sugo basilico (pot) 250 g mozzarella (bol à 125 g)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. 2. Snipper de ui fijn. Snijd de courgett... bekijk recept »
300 g fusilli 250 g champignons 3 el olijfolie 450 g spinazie (ongewassen) 150 g verse roomkaas met kruiden (bakje à 150 g) 150 g Coburger ham1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2. Snijd de champign... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 2 x 2 stuks tartaartjes 1 el olie 450 g tuinerwten (fijn (diepvries)) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 tomaten (in kleine blokjes)1. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakk... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 2 uien 3 rode paprika's 1 blikje tomatenpuree (70 g) 4 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper (fles a 250 ml) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 schaaltjes kabel... bekijk recept »
1 pot bouillon met rundvlees (340 ml) ½ eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 1 blik sperziebonen gebroken (800 g) 250 g tomaten 200 g pasta (bijv. fusilli of farfalle) 2 eetlepels olijfolie extra vierge (fles... bekijk recept »
1 l kippenbouillon 1 blik gepelde tomaten 100 g fusilli 360 g witte bonen 400 g Italiaanse roerbakgroenten 225 g tuinerwtjes extra fijn 250 g kipfilet in blokjes 1 zakje Grana padano snippers peperBreng de bouillon met de gepelde tomaten (met vocht)... bekijk recept »