281 recepten met fusilli
Fusilli zijn een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Ze hebben een spiraalvormig uiterlijk, met een holle kern. Fusilli is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Fusilli is verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. De meest voorkomende maat is medium, die ongeveer 3 cm lang is. Fusilli kan vers of gedroogd worden gekocht.300 g fusilli 150 g ambachtelijk gerookt ontbijtspek 1 citroen (schoongeboend) 4 el aioli 350 g groene asperges 400 g artisjokharten (blik)1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder strome... bekijk recept »
200 g gedroogde witte bonen (pak a 500 g) 1 ui (fijngesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 1 wortel (fijngesneden) ¼ knolselderij (fijngesneden) 100 ml droge witte wijn 2 eetlepels balsamicoazijn 1 blik tomatenblokje... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 55 g amandelschaafsel 2 el olijfolie 150 g gesneden ui 100 g blanke rozijnen 50 g kappertjes 400 g pomodorini cherry tomatoes 60 g zongerijpte Taggia-olijven 20 g platte peterselie1. Kook de pasta volgens de... bekijk recept »
1 blik witte asperges 500 g kalkoenlapjes 150 g sneetjes gerookt spek 15 cl droge witte wijn 90 g Pecorinokaas 2 eetlepels fijngesneden diepgevroren peterselie 5 eetlepels citroensap 500 g fusilli 1 kippenbouillonblokje bloem ui boter olijfolie peper... bekijk recept »
150 g fusilli (pasta, zak a 500 g) 2 runderbouillontabletten 1 duopak Provençaalse (magere spekreepjes (250 g)) 1 zak wokgroenten (grof gesneden (400 g)) 2 potten witte bonen (a 370 g) 1 pak gezeefde tomaten (passat... bekijk recept »
200 g glutenvrije fusilli 420 g zongedroogde tomaten olie 2 tenen knoflook 200 g coburgerham 4 uien ¼ tl chilivlokken 300 g kikkererwten 15 g koriander 8 el Griekse yoghurt 150 g rucola1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen... bekijk recept »
400 g fusilli tricolore 300 g sperziebonen 1 rode paprika 1 ui 240 g zwarte olijven zonder pit 200 g salami 190 g gemarineerde artisjokharten (pot) 100 g Italiaanse pesto-dressing1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de ver... bekijk recept »
400 g Barilla fusilli (pak 500 g) 600 g broccoli 1 el olijfolie 265 g kabeljauwfilet 2 el peterselie (bakje 30 g) 1 pot Barilla arrabiata (pastasaus, 400 g) 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de fusilli in ruim water met zout volgens de aanwi... bekijk recept »
300 g fusilli (pasta) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 1 schaaltje cherry trostomaten (ca. 200 g) 1 ui 1 eetlepel olijfolie 1 pakje Boursin (150 g) 150 ml koksroom (pakje a 200 ml) zout en peper1. Fusilli koken vol... bekijk recept »
400 g fusilli (spiraalpasta) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 groene paprika 400 g champignons 2 eetlepels olijfolie 1 pakje droge worst (Amourettes, 140 g) 4 eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten (potje a 140 g) ½... bekijk recept »