Recepten met bloem

1000 recepten met bloem

Bloem

Bloem

Gepaneerde zalm met kruidenkaas

voor 4 personen: 4 zalmfilets 200 g kruidenkaas peper & zout viskruiden 1 eigeel met water bloem paneermeel arachideolie bieslooksnij de zalmfilets overlangs en vouw ze open besmeer de binnenkant met de kruidenkaas sluit de zalmfilets en kruid me... bekijk recept »

Pizza Margherita

Voor 2 grote pizza's: Voor het deeg: - 800 g bloem (bv. pizzabloem of patisseriebloem) - 1 blokje verse gist - 2 dl lauwe melk - 2 eetl. olijfolie - een snuifje zout Voor het beleg: - 400 g gepelde tomaten (blik) - 250 g geraspte mozzarella - enkele ... bekijk recept »

Pizza met zeebanket

voor 4 personen: 1 kg mosselen 400 g pijlinktvissen 8 gekookte langoestinestaarten 200 g garnalen 1 blik (1/2 l) gepelde tomaten 4 teentjes knoflook 15 eetlepels olijfolie 4 blaadjes basilicum 1 eetlepel oregano zout voor het deeg: 600 g bloem 25 g b... bekijk recept »

Pizza Napoli

Voor 2 grote pizza's: Voor het deeg: - 800 g bloem (bv. pizzabloem of patisseriebloem) - 1 blokje verse gist - 2 dl lauwe melk - 2 eetl. olijfolie - een snuifje zout Voor het beleg: - tomatenbedje - ansjovis - olijven - geraspte mozzarella - olijfoli... bekijk recept »

Pizza Quattro Stagioni

Voor 2 grote pizza's: Voor het deeg: - 800 g bloem (bv. pizzabloem of patisseriebloem) - 1 blokje verse gist - 2 dl lauwe melk - 2 eetl. olijfolie - een snuifje zout Voor het beleg: - tomatenbedje - 150 g gedroogde hesp (in reepjes) - 100 g gesneden ... bekijk recept »

Amandelbrood

1 kg bloem 300 g boter 800 g donkere kandijcassonade 4 eieren een mespunt muskaatnoot 1 koffielepel bakpoeder 250 g amandelen.Bloem, suiker, muskaatnoot en bakpoeder goed mengen. De eieren loskloppen en samen met de boter bij de bloem mengen. H... bekijk recept »

Appelcake in zanddeeg

voor een taartvorm met een diameter van 19 cm Voor het zanddeeg : 100 g boter, 100 g griessuiker, 1 ei, 200 g bloem, 1,5 g natriumbicarbonaat mespuntje bakpoeder Voor de cake : 75 g boter, 75 g griessuiker, 75 g eitjes (= 1,5 eitje), 75 g bloem, 2,5 ... bekijk recept »

Vlaamse taart

Voor het vetdeeg: 125 gr bakboter. 125 gr griessuiker. 2 eieren. 250 gr bloem. Voor de frangipane: 125 gr bakboter. 125 gr amandelpoeder. 125 gr griessuiker. 3 kleine eieren. 50 gr gezeefde bloem. Voor de vulling: 500 gr uitgelekte krieken op sap. 4 ... bekijk recept »

Speculaas 4

1 kg bloem 700 gr kandijsuiker 2 klp maagzout (of het zout voor de helft vervangen door bakpoeder) 400 gr boter 2 klp kaneel en 2 klp nootmuskaat of deze 2 kruiden vervangen door speculaaskruiden 4 eieren 1 flesje amandelessence eventueel 1 lp h... bekijk recept »

Speklappen met krokant kruidenkorstje

Voor 2 personen: 4 speklappen zout en peper 1 eetlepel peterselie (fijn gesneden) 2 eieren (losgeklopt) 6 witte oude boterhammen (verkruimelt) 1 theelepel tijm 1/2 eetlepel bieslook (fijngesneden) 30 gram bloem 50 gram boterBestrooi de speklappen aan... bekijk recept »

Pagina 41 van 100