1000 recepten met nootmuskaat
Nootmuskaat is de gedroogde pit van de nootmuskaatvrucht. Die heeft een warm en heel aromatische karakter, met een vleugje kruidnagel en een diepe, bitterzoete, houtachtige smaak.1 pompoen van 1 kilo 2 zachtzure appels 1 grote ui 3 takjes tijm 2 eetlepels boter 1/4 theelepel kaneel snufje nootmuskaat 750 ml kippenbouillon zout en peper 3 eetlepels creme fraiche 1 appel voor garnering Verhit de boter in een grote pan en fruit... bekijk recept »
1 pompoen van 1 kilo 2 zachtzure appels 1 grote ui 3 takjes tijm 2 eetlepels boter 1/4 theelepel kaneel snufje nootmuskaat 750 ml kippenbouillon zout en peper 3 eetlepels creme fraiche 1 appel voor garnering Verhit de boter in een grote pan en fruit... bekijk recept »
1 pompoen van 1 kilo 2 zachtzure appels 1 grote ui 3 takjes tijm 2 eetlepels boter 1/4 theelepel kaneel snufje nootmuskaat 750 ml kippenbouillon zout en peper 3 eetlepels creme fraiche 1 appel voor garnering Verhit de boter in een grote pan en fruit... bekijk recept »
1 pompoen van 1 kilo 2 zachtzure appels 1 grote ui 3 takjes tijm 2 eetlepels boter 1/4 theelepel kaneel snufje nootmuskaat 750 ml kippenbouillon zout en peper 3 eetlepels creme fraiche 1 appel voor garnering Verhit de boter in een grote pan en fruit... bekijk recept »
1 pompoen van 1 kilo 2 zachtzure appels 1 grote ui 3 takjes tijm 2 eetlepels boter 1/4 theelepel kaneel snufje nootmuskaat 750 ml kippenbouillon zout en peper 3 eetlepels creme fraiche 1 appel voor garnering Verhit de boter in een grote pan en fruit... bekijk recept »
1 pompoen van 1 kilo 2 zachtzure appels 1 grote ui 3 takjes tijm 2 eetlepels boter 1/4 theelepel kaneel snufje nootmuskaat 750 ml kippenbouillon zout en peper 3 eetlepels creme fraiche 1 appel voor garnering Verhit de boter in een grote pan en fruit... bekijk recept »
1 pompoen van 1 kilo 2 zachtzure appels 1 grote ui 3 takjes tijm 2 eetlepels boter 1/4 theelepel kaneel snufje nootmuskaat 750 ml kippenbouillon zout en peper 3 eetlepels creme fraiche 1 appel voor garnering Verhit de boter in een grote pan en fruit... bekijk recept »
350 gram risotto 2 sjalotjes of rode ui 1 teentje knoflook 750 gram asperges scheut olijfolie mild 2,5 dl tuinkruiden bouillon, 5 dl kookvocht van de asperges verse peperzout en nootmuskaat 50 gram pecorino kaas Verhit in een hapjespan 2 el. olijfoli... bekijk recept »
350 gram risotto 2 sjalotjes of rode ui 1 teentje knoflook 750 gram asperges scheut olijfolie mild 2,5 dl tuinkruiden bouillon, 5 dl kookvocht van de asperges verse peperzout en nootmuskaat 50 gram pecorino kaas Verhit in een hapjespan 2 el. olijfoli... bekijk recept »
350 gram risotto 2 sjalotjes of rode ui 1 teentje knoflook 750 gram asperges scheut olijfolie mild 2,5 dl tuinkruiden bouillon, 5 dl kookvocht van de asperges verse peperzout en nootmuskaat 50 gram pecorino kaas Verhit in een hapjespan 2 el. olijfoli... bekijk recept »