1000 recepten met nootmuskaat
Nootmuskaat is de gedroogde pit van de nootmuskaatvrucht. Die heeft een warm en heel aromatische karakter, met een vleugje kruidnagel en een diepe, bitterzoete, houtachtige smaak.Hoofdgerecht voor 4 personen. 1 pompoengeschild en ontpit, 1 teentje knoflook, 2 mokken water, 1 bouillonblokje, Peperzout, Kruiderijen naar smaak (laurierpeterselienootmuskaat en kardemom. Bereidingswijze Snijd de pompoen in blokjes van circa 2x2 ce... bekijk recept »
- olie - 4 kleine gekruide barbequeworstjes - 4 uiengesnipperd - 1 teen verse knoflook - 1/4 tl vers gerapste nootmuskaat - 1/4 tl kruidnagelpoeder - 1 laurierblad - zwarte peperversgemalen (naar smaak) - een half zakje Franse uiensoep - water - klon... bekijk recept »
50 gr. boter 50 gr. bloem 1 liter runderbouillon 1 glas droge witte wijn 2 eetl. mosterd (met pitjes) versgemalen peper wat nootmuskaat 2 dl. slagroom eventueel zeer klein gesneden uitgebakken spekjes (optioneel) eventueel wat citroensap Bereidingsw... bekijk recept »
250 g kastanjechampignonsin plakjes 1 el boter (versgeraspte) nootmuskaat 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep 1 doosje Maggi Soepenbinder 10 takjes rucola Bereidingswijze 1. Verhit de boter in een soeppan en bak de champignons zachtstr... bekijk recept »
250 g kastanjechampignonsin plakjes 1 el boter (versgeraspte) nootmuskaat 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep 1 doosje Maggi Soepenbinder 10 takjes rucola Bereidingswijze 1. Verhit de boter in een soeppan en bak de champignons zachtstr... bekijk recept »
250 g kastanjechampignonsin plakjes 1 el boter (versgeraspte) nootmuskaat 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep 1 doosje Maggi Soepenbinder 10 takjes rucola Bereidingswijze 1. Verhit de boter in een soeppan en bak de champignons zachtstr... bekijk recept »
250 g kastanjechampignonsin plakjes 1 el boter (versgeraspte) nootmuskaat 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep 1 doosje Maggi Soepenbinder 10 takjes rucola Bereidingswijze 1. Verhit de boter in een soeppan en bak de champignons zachtstr... bekijk recept »
150 gram champignons, 30 gram boter, 30 gram bloem, 1 liter rund- of kalfsbouillon, scheutje koffieroom, zout, peper, nootmuskaat. Bereidingswijze Maak de champignons schoon en snij ze in dunne plakjes. Verhit de boter en laat de champignons hierin c... bekijk recept »
500 gr pompoengeschildvan de pitten ontdaan en in stukjes gesneden 1 l bouillon zout en peper versgeraspte nootmuskaat 250 ml slagroom 4 eetlepels gehakte geroosterde amandelen Bereidingswijze Doe de pompoen in een pan en voeg de bouillon en wat zout... bekijk recept »
250 g kastanjechampignonsin plakjes 1 el boter (versgeraspte) nootmuskaat 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep 1 doosje Maggi Soepenbinder 10 takjes rucola Bereidingswijze 1. Verhit de boter in een soeppan en bak de champignons zachtstr... bekijk recept »