1000 recepten met kervel
150 gr Passendaler-kaas (stukje) 1/2 zakje verse bieslook (a 20 gr) 1/2 zakje kervel (a 15 gr.) 125 gr zachte boter 3 eieren (op kamer temp.) 100 gr bloem 1 zakje bakpoeder (Dr. Oetker) 250 gr. hamblokjes 11/2 eetl. mosterd peper en zout 1/2 eetl. bo... bekijk recept »
1 stukje 150 gram Passendaler-kaasje,1/2 zakje verse bieslook 20 gram1/2 zakje verse kervel 15 gram125 gram boter3 eieren op kamertemperatuur100 gram bloem1 zakje bakpoeder250 gram hamblokjes1 1/2 eetlepel mosterdversgemalen peperzout. In kom boter m... bekijk recept »
30 gr boter 40 gr bloem 1 liter kippenbouillon 1 dl half stijfgeklopte slagroom 2 eierdooiers 4 eetlepels grove (Zaanse) mosterd Smelt de boter in een ruime pan, roer de bloem erdoor en laat het mengsel op een laag pitje ca 5 minuten pruttelen; roer ... bekijk recept »
1 liter Bouillon(kalfs of kippen)- 150 gr.Paddestoelen(naar keuze)-8 dl.Room - 4 el.Mosterd - Zout en Peper - ! grote Aardappel - Naar smaak: olijfolie-Boter en Kervel. De bouillon tegen de kook aanbrengen. De paddestoelen schoon borstelen. De steel... bekijk recept »
30 gram boter40 gram bloem1 liter kippenbouillon1 deciliter half stijfgeklopte slagroom2 eierdooiers4 eetlepels grove Zaanse mosterd. Smelt de boter in een ruime pan, roer de bloem erdoor en laat het mengsel op een laag pitje ongeveer 5 minuten prutt... bekijk recept »
30 gram boter40 gram bloem1 liter kippenbouillon1 deciliter half stijfgeklopte slagroom2 eierdooiers4 eetlepels grove mosterd. Smelt de boter in een ruime pan, roer de bloem erdoor en laat het mengsel op een laag pitje ongeveer 5 minuten pruttelen; r... bekijk recept »
600 g gehakt (kalfs) 40 g pijnboompitten 3 eetlepels pesto 2 beschuiten 3/4 deciliter mayonaise 3/4 deciliter yoghurt 1 eiVoorbereidingstijd: 10 minuten Bereidingstijd: 45 minuten Verwarm de oven voor op 200?C. Rooster de pijnboompitjes in e... bekijk recept »
2 sjalotjes, 1 koffielepel margarine 300 gr risotto 500 ml groentebouillon sap van twee (bloed) sinaasappels 2 el fijngehakte peterselie 1 el zure room 2 el geraspte parmezaanse kaas zoutpeper, 1 sinaasappel, 1/2 bosje kervel De sjalotjes fijnhakken ... bekijk recept »
4 entrecotes, kruidenboter, stokbrood Marinade: 4 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 eetlepel rode wijn 1 eetlepel balsamicoazijnMeng de ingrediënten voor de marinade door elkaar. Marineer hierin de entrecotes gedurende ca. 60 min... bekijk recept »
4 stukken kabeljouw van 180 gr elk, zonder graat, met vel2 eiwitten1 el broodkruim1 el grof gemalen mosterd4 el xeres-azijn1 koffielepel mosterd zonder graantjeskruiden(platte peterselie, pijpajuin, kervel)2 sjalotten in ringen gesneden1 tomaat in bl... bekijk recept »