1000 recepten met dragon
Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.350 gram krieltjes 200 gram kipfilet 200 gram worteltjes 150 gram sperzieboontjes 3 takjes dragon 2 1/2 dl kippebouillon versgemalen zwartepeper zout 1 a 2 theelepels maizena 3 eetlepels koksroomBereiding: - Snij de kipfilet in reepjes. Maak de worte... bekijk recept »
4 grietfilets à 150 gram bloem 250 gram oesterzwammen of kastanjechampignons 1 sjalotje 4 eetlepels (olijf)olie 2 dl visbouillon van tablet 2 theelepels maïzena of allesbinder 2 eetlepels crème fraîche 1 eetlepel citroensap 1 eetlepel verse of gedroo... bekijk recept »
4 stukken zalmfilet van 125 g 6 bosuitjes 4 takjes dragon 2 eetlepels boter of vloeibare margarine zeezout vierseizoenen peper, versgemalen ½ citroenSnijd de kontjes van de bosuitjes en halveer de uitjes in de lengte. Ris de dragonblaadjes van de tak... bekijk recept »
Recept Gegrilde Lamssteak Met Kruidige Dragon Sjalotten Boter | Smulweb.nl body { behavior:url("/iehoverfix.htc") } var tabs_content = [] var tabs = [] // Verwarm de barbeque/grillplaat/ovengrill.kruid de lamssteaks naar smaak met peper en ... bekijk recept »
Recept Gegrilde Lamssteak Met Kruidige Dragon Sjalotten Boter | Smulweb.nl body { behavior:url("/iehoverfix.htc") } var tabs_content = [] var tabs = [] // Verwarm de barbeque/grillplaat/ovengrill.kruid de lamssteaks naar smaak met peper en ... bekijk recept »
4 grote of 8 kleine rode ponenzonder ingewanden en schubbemgewassen en afgedroogd 5 of 8 twijgjes verse dragon Marinade: 4 eetlepels olie 2 eetlepel dragonazijn zout en peper/ Saus: 1 ei 1,4 dl olie 1 theelepel Dijonmosterd 1 eetlepel gehakte dragon... bekijk recept »
1 kip van ± 1200 gr 100 gram boter 1/2 bosje peterselie, gehakt 3 teentjes knoflook, geperst 2 theelepels citroensap 20 gram dragon (vers) 1 eetlepels wijnazijn 50 ml wittewijn 50 ml water 100 ml room zout versgemalen zwarte peper Laat 50 gr boter ... bekijk recept »
1 1/2 kg krieltjes 3 eetlepel(s) dragonazijn 1 theelepel(s) mosterd 1 theelepel(s) poedersuiker 1 zout, peper 3 eetlepel(s) zonnebloemolie 6 eetlepel(s) olijfolie 1 gesnipperde rode ui 2 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook 3 eetlepel(s) fijngehakte dra... bekijk recept »
1 eetlepel(s) olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 1 sjalot, gesnipperd 800 ml kippenbouillon 1 bosje groene asperges, 3 cm van de; onderkant afgesneden 200 gm diepvriesdoperwten 3 eetlepel(s) verse dragon + extra om te garnere; n 1 zout en versgemalen z... bekijk recept »
1 eetlepel(s) olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 1 sjalot, gesnipperd 800 ml kippenbouillon 1 bosje groene asperges, 3 cm van de; onderkant afgesneden 200 gm diepvriesdoperwten 3 eetlepel(s) verse dragon + extra om te garnere; n 1 zout en versgemalen z... bekijk recept »