1000 recepten met cayennepeper
Cayennepeper is gemalen gedroogde Spaanse peper die in de keuken gebruikt wordt als specerij. De smaak is pittig, in sommige gevallen zelfs zeer heet, dus let op met je hoeveelheden.500 gr in halve ringen gesneden uien1 el olie1 el chilipoeder1 flesje Maggi basis voor Franse uiensoep1 1/2 ltr water4 in ringetjes gesneden lente-uitjescayennepeperverkruimelde tortillachips. Hulpmiddelen Soeppan Hulpmiddelen - Soeppan Bereidingswi... bekijk recept »
? 40 g boter ? 50 g spekblokjes ? 750 g uien ? 2 teentjes knoflook ? 5 dl runderbouillon ? 5 dl droge witte wijn ? 2 eierdooiers ? 1 dl room ? peper ? cayennepeper ? snufje tijm ? (stok)brood ? kaas Bak de spekblokjes? fruit de gesneden uien? knoflo... bekijk recept »
250 g witte champignons 1 el boter 1 uitgeperst knoflookteentje 1 el paprikapoeder cayennepeper 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep 1 doosje Maggi Soepenbinder 1 el gesnipperde peterselie Bereidingswijze 1. Maak de champignons schoon... bekijk recept »
250 gram witte champignons - 1 eetlepel boter - 1 uitgeperst knoflookteentje - 1 eetlepel paprikapoeder - cayennepeper - 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep - 1 doosje Maggi Soepenbinder - 1 eetlepel gesnipperde peterselie Bereidingswijze M... bekijk recept »
250 g witte champignons 1 el boter 1 uitgeperst knoflookteentje 1 el paprikapoeder cayennepeper 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep 1 doosje Maggi Soepenbinder 1 el gesnipperde peterselie Bereidingswijze 1. Maak de champignons schoon en sn... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 grote rogvlerken of 4 kleine (voordeel van grote is dat ze veel dikker zijn en dus meer vlees hebben waardoor 1/2 vlerk per persoon ruim voldoende is)De vlerken 5 min. in koud water, met snuifje zout en scheutje azijn, in onderdomp... bekijk recept »
700 gram rundergehakt 3 blikken Unox goulashsoep (onverdund, dus niet kant-en-klaar) 2 pakken snelkookrijst 2 rode en 2 groene paprika's 2 grote of 3-4 kleine uien 4 eetlepels tomatenketchup 2 eetlepels cayennepeperZet een pan water op het vuur voor ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600 g zalmfilet 1 citroen kruidentuiltje (tijm, laurier, peterseliestaarten) water peper, zout saus: 4 eigelen cayennepeper sap van 1 citroen 500 g gesmolten boter eventueel een scheutje roomVerdeel de zalm in porties van 150 g. Kook... bekijk recept »
1,5 kg pruimtomaten 3 tenen knoflook 1 grote rode ui olijfolie zout en cayennepeper 1 tl worcestersaus 2 tl balsamicoazijn 2 el tomatenpuree ? dl wodka Voor de afwerking: 10 cm komkommer 1 el wodka enkele stengels selderij extra vergine olijfolieBere... bekijk recept »
4 a 5 tijgerscampi's per persoon (diepvries) - 1 kop tomatenblokjes - 1 kop soepgroenten (diepvries) - 1,5 dl droge witte wijn - 1 glaasje cognac - 1 groene paprika - 1 sjalot - 1 eetl. boter - 2 eetl. olijfolie - Ma?zena Express - tabasco - enkele ... bekijk recept »