1000 recepten met sjalot
2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook (geperst) 1 Italiaanse bol ½ avocado 75 g gebraden kipfilet (vleeswaren) 1 (tros)tomaat (in plakken) 1 sjalot (in ringen) ½ bakje Caesar dressing (verse sladres... bekijk recept »
1 eetlepel olie 1 sjalot (fijngesnipperd) 1 courgette (in kleine blokjes) ½ theelepel Italiaanse keukenkruiden 100 g risottorijst 1 bol mozzarella (kaas)1. In kleine pan met antiaanbaklaag olie verhitten en hierin sjalot en c... bekijk recept »
1 sjalot 400 g kalfsgehakt 1 ei 1 tl komijnpoeder 3 el paneermeel olijfolie om in te bakken 1 el boter Platte gehaktbalPel en snipper de sjalot.Meng het gehakt met de sjalot, het ei, komijnpoeder, paneermeel en een be... bekijk recept »
1 ei 1 sjalot 500 g witte asperges 4 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 10 plakjes, diepvries, ontdooid) 25 g boter 50 ml Martini extra dry 250 ml slagroom 200 g gerookte zalmfilet1. Splits het ei, het eiwit wordt niet gebruikt. Klop... bekijk recept »
8 kippenbouten 8 grote sjalotten 150 g jonge spinazieblaadjes 800 g loskokende aardappelen 80 g Fourme d'Ambert 5 g verse tijm 1 dl sojasaus 1.5 dl balsamicoazijn 2 eetlepels olijfolie 50 g boter peper en zout1. Schil de aardappelen en kook ze gaar ... bekijk recept »
1 komkommer 1½ el rijstazijn 2 kg verse mosselen 62½ g Spaanse chorizo (hele worst) 1 sjalot 350 ml tomato frito1. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in lange repen. Meng de komkommerlinten met de rijstazijn. 2. Verwijder... bekijk recept »
400 g kabeljauwfilet (diepvries, 4 blokken) 2 eetlepels groene Thaise currypasta 2 eetlepels olie 1 sjalot (gesnipperd) 1 limoen (in 4 parten)1. Kabeljauwfilet (in magnetron) laten ontdooien en met keukenpapier droogdeppen. In ... bekijk recept »
1 bakje hüttenkäse (200 g) 1 bosuitje ((zakje 3 stuks), in ringetjes) 1 sjalot (gesnipperd) 4 Italiaanse (bollen) 100 g gerookte zalm 1 el kappertjes (potje 100 g)1. Schep de hüttenkäse om met de bosui en de sjalot.... bekijk recept »
2 eetlepels arachide-olie 4 dikke diepgevroren artisjokbodems 4 eetlepels extra zuivere olijfolie 3 eetlepels frambozenazijn 1 gehakte fijne kruiden 2 gekookte kreeften 300 g gemengde salade (mesclun) 40 g gepelde, ongezouten pistaches 8 punten van g... bekijk recept »
2½ kg kalkoen 1 sjalot 2 takjes rozemarijn 150 g paddenstoelentrio 95 g gepelde pistachenoten 50 g pancetta 3 el olijfolie 2 sneetjes speltbrood 300 g kipgehakt1. Neem de kalkoen 30 min. voor bereiding uit de koelkast. Snipper on... bekijk recept »