Recepten met paksoi

563 recepten met paksoi

Paksoi

Paksoi Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer

Sappige Snackballetjes tikkie Thais

800 gr h.o.h gehakt 3 sjalotten ca 100 gram heel fijn gesnipperd 3 teen knoflook fijn gesnippperd 15 gr verse koriander fijn gesneden ( zonder de steeltjes) 1 el oestersaus of ( vissaus) 2 el ketjap 1 ei zout en peper uit de molen 1 el rode Thais... bekijk recept »

Chinese zoetzuur met kip, Chinese kool en mango

Voor 4 personen: 400 g kipfilet 1 pakje Conimex Mix voor Chinese Zoetzuur Conimex Wok Olie zak Conimex Mie (nestjes) 1 Chinese kool 1 (rijpe) mango 2 eetlepels grof gehakte peterselieSnijd de kipfilet in stukjes. Roer de inhoud van het zakje ... bekijk recept »

Groentesalade met sateburgers

400 g gehakt (naar keuze) 6 eetlepels fijngehakte koriander of peterselie 1 zakje Sate Marinade Ketjap Manis Wok Olie 800 g roerbakgroentepakket 1 kuipje Javaanse Pinda Sat?saus 6 eetlepels citroensap- Meng het gehakt met de helft van de koriander ... bekijk recept »

Kippensoep

1 kleine ui 1 dunne prei 1 kleine winterpeen 1 theelepel zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1/3 zakje verse selderij (a 50 g) 2 takjes tijm 1 laurierblaadje 1 stukje foelie 50 g vermicelli 1-2 eetlepels c... bekijk recept »

Chili-gember-noedelsoep

? 400 g kipfilet ? 1 (ca. 600 g) Chinese kool ? 6 lente-uitjes ? Conimex Wok Olie ? 100 g geraspte wortelreepjes ? 1 ? l kippenbouillon ? 1 pak Conimex Wok Noedels ? Conimex Woksaus Chili Gember Voorbereiding ? Snijd de kipfilet in blokjes. ?... bekijk recept »

Zoete Groenten Uit De Oven

750 gr.zoete aardappelen (bataten)250 gr. uien (rode uien geeft een aparte smaak),3 grote teentjes knoflook,500 gr. winterpeen,3 eetlepels olijfolie,1 eetlepel verse tijm,peper en zout (zeezout voegt iets meer toe) Hulpmiddelen Bakpapier en een bakb... bekijk recept »

Garnalen-miesoep

500 gr. rauwe garnalen1-2 eetl. olie1 stengel citroengras in stukjes2 teentjes knoflook geperst2 rode pepertjes door midden gesneden2 djeroek poeroet-blaadjes1 limoen in vieren en extra voor de garnering4 lente uitjes diagonaal gesneden,500 gr. gedro... bekijk recept »

Geroosterde Vis Uit Jamaica

1 snapper (of andere vis met wit vlees) van 2 kgschoongemaakt 2 eetlepels limoen- of citroensap zout en versgemalen zwarte peper 125 g callaloo-blaadjesgewassen en fijngehakt 1 uitjezeer fijngehakt 2 lente-uienfijngehakt 2 teentjes knoflookgeple... bekijk recept »

Snelle Loempia's

500 gr varkensgehakt (wij gebruiken rundergehakt) 250 gr jonge groenten (paksoiworteltjesharicot verts en peultjes) in stukken gesneden en geblancheerd 8 voorjaarsuiengehakt 75 gr tauge 2 eetl sojasaus 3 eetl zoete sherry 1,5 theel vers geraspte gemb... bekijk recept »

Japanse Fondue

Bouillon:Water (naar eigen inzicht)visfond (AH2 maal)Bouillonblokje (2-3)Knoflookteentjes (5-6) Groenten:prei (3 in bouillon3 in reepjes)ui (4 in bouillon)peen/wortel (3 in bouillon)tauge (redelijk veel)paksoi (twee maal) Rest:peperkorrels (niet pers... bekijk recept »

Pagina 53 van 57