563 recepten met paksoi
Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer2 dl zonnebloemolie 80 gram Chinese rijstmie 300 gram paksoi 200 gram hamlappen 100 gram panklare sperziebonen 2 tuinkruiden bouillonblokjes 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel suiker enkele druppels sesamolie Verhit de zonnebloemolie in een wok tot er wi... bekijk recept »
500 gram mager gesneden rundvlees olijfolie 6 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 el bloem 1 tl paprikapoeder 0,5 liter kippenboullion 1 blik gepelde tomaten met vocht1 dl rode wijn1 blaadje laurier 1 takje marjolein( of potje)350 gram krielaardappeltjes(... bekijk recept »
500 gr kipfilets 8 eetl sojasaus 200 gr paksoi 300 gr worteltjes 1 eetl bloem 4 eetl olie 1 teentje knoflook 20 gr verse gemberwortel 1 ? liter kipbouillon ? theelepel sambal oelek 200 gr mie 1 limoen zout versgemalen zwarte peper 1-2 eetl. Sesamol... bekijk recept »
200 gram kipfilet1 struik paksoi1 wortel3 lente-uitjesConimex sate-marinadeeen rood en een groen pepertjenoten-rijst Verhit een wok op hoog vuur en doe hierin de kipfilet (omdat in de marinade al olie zit, is boter of iets dergelijks niet nodig). Sch... bekijk recept »
2 runderlendelappen van 225gram, zeezout en zwarte peper uit de molen, 2 struikjes paksoi 8 lepels sojasaus, 1/2 teentje versgeraspte knoflook, 1 verse spaanse peper zonder zaadjes en geraspt, sap van 1 limoen, 2 eetlepels olijfolie, een stukje vers ... bekijk recept »
500gr. kalfsfricandeau (in blokjes) of kipfile. 100 gr. bacon in reepjes. 1 ui1 rode en 1 groene paprika4 tenen knoflook1 kleine paksoi1 kleine chinese kool1 el. sambal badjak1 tl katoember4 el ketjap manisallesbinder Vlees kruiden en ongeveer 5 min.... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 1 stuk gemberwortel van 4 cm of 4 theel. gemberpoeder 2 uien 1 rode peper 250 g eiermie 400 g paksoi 200 g champignons 4 eetl. arachideolie of zonnebloemolie 100 g tauge 3 eetl. ketjap manis sap van 1 citroen 2 eetl. gehakte kori... bekijk recept »
400 g rundergehakt 1 doos Conimex Asian Selection Cashew chicken 1 el zonnebloemolie (C1000 Selectie) 1 l kruidenbouillon (van tabletten) 100 g shii-takein plakjes 1 struik paksoiin repen Meng het gehakt met de kruidenmix uit de verpakking, vorm... bekijk recept »
250 gram smoorrijst (honig). 1 pakje mix voor smoorrijst (honig) 200 gram kipfilet in blokjes. 100 gram spekreepjes. 1 prei in dunne ringen. 1 ui gesnipperd. 300 gram gesneden paksoi. 3 eetl. olie. 1 theel. knoflookpasta. 1 theel. sambal. 0,5 liter w... bekijk recept »
250 gm zilvervliesrijst 1 bakbanaan, geschild, gehalveerd 2 eetlepels olijfolie 1 paksoi, in repen 100 gm taugé 250 gm sperziebonen, gehalveerd 2 eetlepels pindakaas 1 peper 1 zout Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit ... bekijk recept »