563 recepten met paksoi
Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer1 klein pepertje 2 teentjes knoflook 2 soeplepels sojasaus 2 theelepels fijngehakte gember 2 blokjes Knorr Finesse bouillon Vlees 3 eetlepels sesamolie shisoblaadjes (variant van tuinkers) sesamzaadjes 600 g eiernoedels 10 kerstomaatjes 500 g ... bekijk recept »
400 g Chinese eiermie 400 g kipfilet 1 teentje knoflook 1 bosje lenteuitjes 1 paksoi 200 g shii-takes Solo vloeibare margarine sojasaus 1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en laat ze goed uitlekken. Snijd d... bekijk recept »
voor 4 personen: 2 rode pepers (na bereiding: handen goed wassen!) 1 teentje knofl ook 1 bakje kastanjechampignons (250 gram) 1 paksoi 2 eetlepels olijfolie 1 pot bouillon met kippenvlees (350 gram) 2 eetlepels wereldkruiden Thailand 150 gram mihoen5... bekijk recept »
Was en snijd 150 g broccoli300 g paksoi100 g sperziebonen1 rode paprika en 2 bosuitjes. Voeg 2 tnt. knoflook, de ui en 2 tl. gember toe en vervolgens de sperziebonen en broccoli. Roerbak dit 3 min. Voeg paprika toe en roerbak nog 2 min. Voeg de pa... bekijk recept »
- een zak paksoi (AH) - iets meer dan een pond kruimige aardappels - een ui - 2 teentjes knoflook - 4 zongedoogde tomaten op olie - een handje pijnboompitjes - een handje uitgebakken spekjes (in de vleeswarenvitrine bij AH) - zout - peper - een flink... bekijk recept »
500gr. kipfilet80gr. kruiden roomkaas1 stronk paksoi2 uiensesamoliepeperzout. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui en de kipfilet gaar. Voeg de paksoi, peper en zout toe en bak deze 3 min. mee. Zet het vuur laag en roer de roomkaas er doorheen,... bekijk recept »
Sojasaus gembersiroop thaise vissaus olijfolie 1/2 krop paksoi 2 tenen knoflook 3bosuitjes 100 gr. peultjes 150 gr.champignins 250 gr.groene asperges 350 gr. kipfilet Schep de asperges en de champignons erbij en roerbak het 6-8 min. voeg na 3 min. de... bekijk recept »
225 g masterbeef (Surinaams zoutvlees) of vis- of kipfilet 2 uiengesnipperd 2 eetlepels olie 2 teentjes knoflookgesnipperd 1 rode peperfijngesneden 3 cm verse gemberwortelfijngehakt 1 theelepel gemalen kurkuma (koenjit) 1 paksoiin dunne repen 1 bl... bekijk recept »
Bouillonblokjeswaterwontongslenteui of bieslookkastanjechampignonsasperges uit blik(eventueel wat verse spinazie of paksoi). Aan bouillon toevoegen: wontongs (in diverse varieteiten (vlees/garnalen) te koop bij Chinese winkels, uit de diepvries)en ch... bekijk recept »
1/2 pak mihoen (van Conimex) 250 gram kipfilet 100 gram shi-i-takes 1 paksoi 1 uitje 1 kleine rode paprika 100 gram ongezouten cashewnootjes 3 el olie 1 dl water Honig mix voor Thaise Mie Doe de olie in de wok en roerbak hierin de kipfilet Voeg de ... bekijk recept »