563 recepten met paksoi
Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer0.5 pak (125 g) Wok Noedels 150 g oesterzwammen 1 kleine struik paksoi Wok Olie 200 g (varkens)vleesreepjes Conimex Woksaus Five Spice 2 eetlepels fijngehakte peterselie Hulpmiddelen Grote panwok Hulpmiddelen - Grote panwok Voorbereiding Breng... bekijk recept »
1 struikje paksoi ? 2 cm gemberwortel ? 1 1/2 dl yoghurt ? 1/2 potje mango chutney (a 250 ml) ? 1/2 zakje verse koriander ? zout ? cayennepeper ? 4 naanbroden garlic-coriander (pak a 2 stuks) ? 2 eetlepels olie ? 400 g lamsgehakt ? 2 theele... bekijk recept »
2 teentjes knoflook2 rode pepers150 g. peultjes2 stronkjes sjanghai paksoi2 pakken quorn naturel (in stukjes)1 klein blikje bamboescheuten1 pakje (= 2 zakjes) wokmix voor Japanse roerbakmie4 bosuitjes100 g cashewnoten4 of 6 wrapsarachideolie Hulpmidd... bekijk recept »
4 eieren 2 teentjes knoflook 1 rode peper 0,5 struik paksoi arachideolie 0,5 eetlepel bruine basterdsuiker 8 eetlepels Calvé pindakaas 8 dl kippenbouillon 2 dl kokosmelk 6-8 eetlepels ketjap manis zout 0,5 limoen 4 eetlepels gebakke... bekijk recept »
1 zakje worteljulienne (150 gkoelvitrine) 1 pak Kip Siam (Knorr) 350 g kalkoenfilet 6 bosuitjes 200 g gemengde paddestoelen (oesterzwammenkastanje-champignons en shiitake-paddestoelen) 1 paksoi zonnebloemolie Kook de rijst samen met de wortelju... bekijk recept »
4 (kogel)biefstukken van circa 175 gram p/stuk. Voor de marinade: sap van een citroen6 eetlepels zoete sojasaus/ketjap1 eetlepel rode currypasta4 eetlepels zoute sojasaus (Kikoman)1 eetlepel sambal1 eetlepel bruine suiker2 teentjes knoflook (geperst)... bekijk recept »
1 struik paksoi1 uitje200 gram (lams-)shoarmavlees2 flinke tomatenongeveer 3 eetlepels milde olijfolieketjap manis naar smaak en eventueel maizena om te binden Hulpmiddelen Wokgoed meshouten lepel Hulpmiddelen - Wokgoed meshouten lepel Voorbereiding... bekijk recept »
600 g tofu (natuur)2 wortelen1 gele paprika2 rode paprika's200 g paksoi200 g sojascheuten2 cm verse gember2 eieren1 eidooier1 teentje knoflook2 el sesamolie300 g bloem2 el sojasaus2 el oestersauspeperzout1. Schil de wortelen en snij ze in lucifers. S... bekijk recept »
1 struik paksoi, in smalle repen3 eetl. olijfolie1 ui, in ringen2 teentjes knoflook, geperst3 aardappels, geschild, in dunne plakjes4 eierenzoutversgemalen pepermespunt kerriepoeder50 g rauwe ham, in plakken1. Giet kokend water over de paksoi en laat... bekijk recept »
2 preien 1 ui 4 teentjes knoflook 200 g verse shiitake 6 takjes basilicum 1 tl gemberpoeder 1 el azijn 1 tl zwarte peper 1 tl kaneel 1 el honing ¼ paksoi 400 g verse zalm 200 g rijstmie 3 el vissaus1. Snijd de preien in dunne ring... bekijk recept »