563 recepten met paksoi
Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer1/2 pak (125 g) Woknoedels 1 ui 350 g (Shanghai) paksoi 200 g gerookte kipfilet 1 bakje Kruidenpasta voor Rode Curry 1 pakje Romige Kokosmelk Wok Olie- Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 grote struik paksoi 2 grote tomaten Wok Olie 400 g (roerbak)vleesreepjes 1 bakje Boemboe voor Sajoer Tjampoer 1 pak Wok Rolls 75 g taugé Gebakken UitjesWas en snijd de paksoi in repen. Was en snijd de tomaten in stukjes. ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600-700 gr paksoi 2 uien 4 Spaanse pepers 3-4 el arachideolie 300 gr stukjes tomaat uit blik 4-5 el sojasaus 2-3 el kokosmelk zout versgemalen peper 4-5 gekookte kwarteleitjes, uit een potBereidingstijd: ca. 30 minuten 235 kcal/990 k... bekijk recept »
1 varkenshaasje, ca. 250 gram 1 kleine struik paksoi (Shanghai) 1 grote zachtzure appel, zoals goudrenet ca 3 eetlepels (zonnebloem)olie 1 eetlepel grof geraspte verse gemberwortel 1 ui, grof gesnipperd 2 teentjes knoflook, ragfijn gehakt 2 eetlepels... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 zalmforelfilets met vel 1 struik paksoi 100 g gemengde noten 2 el olijfolie 100 g taugé 1 el ketjap manis peper en zoutBestrooi de zalm met peper en zout. Snij de paksoi in smalle repen. Hak de noten grof. Verhit een eetlepel olie ... bekijk recept »
1 pak Wok Noedels375 g tahoe1 struik (ca. 500 g ) paksoi2 rode uienWok OlieWoksaus Curry Kokos75 g gezouten pinda's- Breng in 2 ruime pannen een flinke laag water met wat zout aan de kook. - Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. V... bekijk recept »
2 stukken zeeduivelfilet (à 125 gram) 3 eetlepels sesamolie 4 stengels paksoi 1 sinaasappel (sap en geraspte schil) 1 theelepel sambal oelek 2 eetlepels Japanse sojasaus 1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes stoompan of pan met stoommandje/ vergiet zou... bekijk recept »
200 gram tilapiafilet (in blokjes) 3 eetlepels sesamolie 2 cm verse gemberwortel (fijngehakt) 2 tenen knoflook (fijngehakt) 1 rode peper (zonder zaadjes, in reepjes) sap en geraspte schil van ½ citroen 1 struik paksoi (in brede repen) 1-2 eetlepels J... bekijk recept »
200 gr.kipfilet(in blokjes). 150 gr. hamblokjes. 2 eieren(losgeklopt). 3 eetlepels olijfolie. zout. 250 gr.eiermie. 1 theelepel geraspte gember(uit een potje of vers). 1 eetlepel zoete ketjap. 1 theelepel sambal. 1 kleine struik paksoi,(gespoeld en f... bekijk recept »
400 gram hamlappen 2 eetlepels Japanse sojasaus 1 theelepel maïzena 2 eetlepels droge sherry 2 teentjes knoflook 4 cm verse gemberwortel 1 rode peper 1 grote struik paksoi 1½ eetlepel oestersaus 3 eetlepels olie Hulpmiddelen Kom Wok Hulpmi... bekijk recept »