1000 recepten met bosui
350 g Lassie zilvervliesrijstpak a 400 g zout 400 g kipfilet 2 1/2 dl kippenbouillon 4 zoetzure augurken (C1000 Selectie)fijngehakt 125 ml tafelsaus bieslook (Calve) 5 stengels bleekselderijin dunne plakjes 1 gele paprikain stukjes 3 tomateni... bekijk recept »
350 gr.rijst(bv.lassie zilverrijst) = zout = 400 gr.kipfilet = 2,5 dl kippenbouillon = 4 zoetzure augurken fijngehakt= 125 ml. tafelsaus bieslook (calve) = 5 stengels bleekselderijin dunne plakjes = 1 gele paprikain stukjes = 3 tomaten in partjes = ... bekijk recept »
1 teen knoflook 2 bosuitjes 1 mini courgette 1/3 aubergine bleekselderij 50 ml tomaten-groentesap scheutje madeira (optioneel) scheutje wijn (optioneel) Provencaalse kruiden (of Italiaanse kruiden) cayennepeper paprikapoeder paar blaadjes verse basil... bekijk recept »
8 bosuitjes 1 el olijfolie 1 l groentenbouillon 1 el demi creme fraiche 1 el fijngesneden dragon peper zout Snijd 4 bosuitjes in ringejes. Verhit de olijfolie en fruit de obsui 3 min. op een matige warmtebron. Schenk de bouillon erbij en breng het ge... bekijk recept »
500 gr aardappels2 dunne preien1 pakje Franse Uiensoep (Honig)200 ml slagroomzoutversgemalen pepernootmuskaat75 gr spekreepjes2 bosuitjes. Breng de inhoud van het zakje soep met 1 1/2 Liter koud water al roerend aan de kook. Voeg de aardappels en de ... bekijk recept »
500 gram aardappelen2 dunne preien1 pakje Franse uiensoep200 ml slagroomzout en vers gemalen pepernootmuskaat75 gram spekreepjes2 bosuitjes Schil en was de aardappelen. Snijd ze in stukken. Maak de prei schoon en snijd ze in ringen. Was de prei. Bren... bekijk recept »
1 rode ui 3 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst 1 vleesbouilliontablet 3 bosuitjes 1 rijpe mango 250 g kipfilet fume 50 g rookkaas Ui pellen en snipperen. In braadpan olijfolie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Rijst toevoegen en meeba... bekijk recept »
1 rode ui 3 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst 1 vleesbouilliontablet 3 bosuitjes 1 rijpe mango 250 g kipfilet fume 50 g rookkaas Ui pellen en snipperen. In braadpan olijfolie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Rijst toevoegen en meeba... bekijk recept »
1 eetlepel boter 2 sjalotjes 3 bosuitjes 2 aardappelenin blokjes 1 eetlepel bloem 1 glas witte wijn 3 eetelpels grove mosterd 1 eetlepel dijonmosterd 1 liter kippen-of groentbouillon 2 dl. room peper peterselie Verhit de boter in de pan en fruit hier... bekijk recept »
1 bakje kastanjechampignons (250 g) 1 eetlepel zonnebloemolie 1 pot basis krachtbouillon van rundvlees (350 ml) 1 schaaltje kipfilet fume (ca. 150 g) 3 bosuitjes 1 zakje verse koriander (zakje a 15 g) 1 eetlepel ketjap manis zout en peper Cham... bekijk recept »