Recepten met kersen

811 recepten met kersen

Kersen

Kersen

Duivelse Chocoladerol

- 175 gram pure chocoladein stukjes - 4 eierengesplitst - 115 gram basterdsuiker - cacaopoeder om te bestrooien - in chocolade gedoopte aardbeien voor ernaast voor de vulling: - 225 gram pure chocoladein stukjes - 3 el cognac - 250 gram mascarpone (... bekijk recept »

Kwarktaart (citroen)

1 pak Mix voor Kwarktaart 4 eieren (m) 120 g suiker 1 mespunt zout 80 g bloem 20 g maizena 1/8 l slagroom 3 eetlepels citroensapgezeefd 1 dl sinaasappellikeur (bv. Cointreau) 450 a 500 g kwark 1 theelepel (groene) citroenschilgeraspt 16 of... bekijk recept »

Frangipanetaart met limoen

500 g abrikozen (in stukjes)160 g geleisuiker250 g bloem ( wat extra)125 g fijne suiker1 ei125 g boter ( wat extra)snuifje zout150 g zachte boter1 zakje vanillesuiker3 eieren150 g zelfrijzende bloem75 g amandelpoederamandel-extract2 limoenen (sap en ... bekijk recept »

Overheerlijke zwarte-Woudtaart

6 eieren175 g suiker1 zakje vanillesuiker75 g bloem50 g maïszetmeel50 g cacaopoeder40 ml kirschboterbloem1 bokaal op sap krieken1 zakje vanillesuiker3 kl maïszetmeel (voor de afwerking)500 ml slagroom1 el poedersuiker100 g chocoladeschilfers8 kersen1... bekijk recept »

Chipolatapudding

500 ml melk1 vanillestokje, opengesneden en merg eruit100 gr bitterkoekjes, in kleine stukjes gehakt50 gr blanke rozijnen, geweld100 gr bigarreaux (gekonfijte kersen), geweld en fijngesneden6 eetl. (marasquin)likeur of rum3 eidooiers100 gr suiker250 ... bekijk recept »

chocolade - banaanbiscuit

5 eieren 150 gram suiker 100 gram bloem 50 gram maizena 7 gram bakpoeder 2-3 bananen 200 gram chocolade (fondant) 20 cl room voor de chocolade 40 cl room (voor bij de banaan garnering) 2 zakjes vanillesuiker voor de slagroom1. Voorbereiding: 2... bekijk recept »

Sint-Sylversterhart

4 st eieren 125 gr griessuiker 70 gr boter 125 gr gezeefde bloem 100 gr(!) opgeklopte room 50 gr geklopt eiwit 100 gr zwarte chocolade 70 gr kersen op likeur 150 gr marsepein 1 beetje chocoladeschilfers1. niet te gemakkelijk maar o zo lekker hoor!!!!... bekijk recept »

Minestrone met fruit en groenteparel

voor de coulis: 200 g vleeskersen 100 g rode bessen 1 l water 500 g suiker voor de garnituur: 20 1 wortel 1/8 knolselder jonge peultjes 1 l water 500 g suiker een scheutje citroensap 1 bakje frambozen poedersuiker voor de1. Sla voor de sorbet een ... bekijk recept »

Weense Nogataart

Voor de bodem Boter en paneermeel voor de bakvorm 100 gr roomboter of margarine 100 gr suiker 4 eieren (gescheiden) 3 eetl cacao 1 theel bakpoeder 200 gr hazelnoten Voor de vulling 200 gr kersen confituren voor de garnering 200 gr noga 1 dl slagroom... bekijk recept »

Drie Kleuren Vruchtenijs.

250 g schoongemaakte rode vruchten 250 g schoongemaakte lichte vruchten (banaancitroen) 250 g schoongemaakte kiwi?s 300 g suiker ? dl gekookt water eventueel citroensap eventueel witte basterdsuiker 4 kersen4 aardbeien of 4 trosjes bessen50 g bitter... bekijk recept »

Pagina 81 van 82