simpel maar heel lekkere appeltaat

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de appeltjes en snijd ze in stukken.
  • 2 leg het vel bladerdeeg in een ronde bakvorm en prik er gaatjes in.
  • 3 verdeel de appeltjes in de bakvorm en strooi er wat kaneel poeder erover niet te veel voor mensen die dit niet lusten.
  • 4 meng de tas rietsuiker en de bloem onder één,en neem een soeplepel en strooi voorzichtig over de appeltjes.
  • 5 los de 2 eitjes op en strooi dit erover steek het in de oven op 180 graden
  • 6 zo'n goeie 35 a 40 min
  • 7 dien op met bolletje ijscréme
  • 8 die combinatie kan ook met rabarber en banaan
  • 9 dan de rest gewoon hetzelfde als met de appels 1
  • 0 ook met peren is dit zeer lekker

simpel maar heel lekkere appeltaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Ovenpiepers met eieren & luxe ham recept
Bekijk recept
Maissalade Simpel
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Roerbakspruitjes, Simpel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een SUPER Simpel Saffraanrisotto(RISOTTO ALLO ZAFFERANO)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept