Watermeloen met verse kaas en gembersaus

6
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de gember in fijne stukjes.
  • 2 Smelt de suiker op een zacht vuur in het water met de gember en laat op een zacht vuur garen tot je een geurige siroop bekomt.
  • 3 Mix de koekjes zeer fijn.
  • 4 Verdeel de kaas en de watermeloen in stukjes.
  • 5 Schik ze op de borden. Lepel er de saus over en werk af met de gemalen koekjes.

Watermeloen met verse kaas en gembersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vis in gembersaus
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept