Vis in gembersaus

2
15 min, voorbereiden 15 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand

5. Vis midden in oven in ca. 13 minuten gaar bakken. Serveren met rijst en een groentegerecht.

Vis in gembersaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpannetje van tarwe met groenten en gembersaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde sliptong met gember-bietensaus
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika in gembersaus op geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met appel-gembersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept