Jonge tarbot

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Beboter een ovenschotel en schik er de stukken tarbot in. Overgiet met de champagne en zet de schotel ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
  • 2 Laat de garnalenfumet voor de helft inkoken, kruid met peper en zout. Voeg er de koude boter in stukjes aan toe.
  • 3 Leg telkens een schepje van de warme aardappelmousseline op de (voorverwarmde) borden. Leg er de tarbot op en wat garnalen. Schik er de worteltjes rond. Doe de kruiden bij de saus en lepel deze rond de tarbot. Werk af met een plukje kervel
  • 4 zeer feestelijk gerecht en heeeeeerlijk!

Jonge tarbot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept