Inktvis op de wijze van de Açoren

6
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze beetgaar.
  • 2 Stoom de diepgevroren inktvis 20 minuten in een bodempje water.
  • 3 Snij hem in beetklare stukken.
  • 4 Snpper de ui fijn en laat hem in de olie stoven.
  • 5 Voeg er de peterselie, het pimentpoeder en de wijn aan toe.
  • 6 Laat op een zacht vuur afgedekt garen en voeg dan bij de inktvis
  • 7 Giet de aardappelen af en voeg ze bij de inktvis. Dien onmiddellijk op.

Inktvis op de wijze van de Açoren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mmm, de ijsbeer
Nagerecht
Bekijk recept
Lammetjestaart
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolschaapjes in de wei
30 min Snack
Bekijk recept
Grote berenkoek
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met asperges en zeevruchten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept