ZELFGEROOKTE ZALMFILET

4
15 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de zalmfilets aan beide kanten kort aan. Zet de filets daarna circa 6 minuten in de oven.
  • 2
  • 1 Scheur 1 dopje van de eierdoos af en doe de thee of rookmot erin.
  • 2 Plaats het eierdopje in de pan. Bestrooi de zalmfilets met zout en leg ze op het treefje in de brede pan.
  • 3 Steek een hoekje van het eierdopje aan. 4 Plaats direct het deksel op de pan en laat de zalmfilets circa 3 minuten in de gesloten pan rusten. Verwijder het deksel en serveer de zalm direct.

ZELFGEROOKTE ZALMFILET is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept

Zelfgerookte makreel
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelfgerookte Zalm
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-worstjesomelet (Froutalia Uit Andros)
10-20 min -
Bekijk recept
Kaas Omelet
0-10 min -
Bekijk recept