Chocoladecoupe met frambozen

4
25 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de chocolade met de melk in een kom. Hang de kom boven een pan heet water (laat de kom het water niet raken!) en laat de chocolade smelten (= au bain-marie). Roer de chocolade glad en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Zet de chocolademelk in de koelkast om verder af te koelen.
  • 2 Meng de crème fraîche door het chocolademengsel. Klop de slagroom met de suiker lobbig.
  • 3 Maak in de coupes of feestelijke (wijn)glazen laagjes van afwisselend de slagroom en de chocoladecrème. Garneer de coupes met de frambozen.

Chocoladecoupe met frambozen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Cappuccino / Chocoladecoupe
0 min
Bekijk recept
Cappuccino / Chocoladecoupe
0 min
Bekijk recept