Minihamburgers met yoghurtsaus

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het gehakt met de sjalot, het ei, de gehakte kruiden en paneermeel tot een homogeen geheel. Kruid met peper en zout, maak er 8 balletjes van die je iets platter drukt tot hamburgers, laat ze 30 minuten rusten in de koelkast.
  • 2 Meng alle ingrediënten voor de yoghurtsaus. Zet in de koelkast tot gebruik.
  • 3 Snij de courgette in plakjes en halveer enkele kerstomaten. Grill de hamburgers, spekplakjes en de courgetteplakjes op de barbecue. Rooster er ook de broodjes kort op.
  • 4 Snij elk broodje doormidden en beleg met wat rucola, een hamburger, tomaat, courgette en spek. Maak vast met een prikker en prik er een kerstomaatje op. Serveer met yoghurtdressing

Minihamburgers met yoghurtsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle miniburgers
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minihamburgers met guacamole
15 min
Bekijk recept
minihamburgers met prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
sandwich met gekruid gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept