Visburger met komkommer-yoghurtsaus
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
½ komkommer
2 el bieslook
6 el mayonaise met yoghurt
2 el olijfolie
4 gepaneerde kabeljauwburgers (koelvers)
4 zachte bruine bolletjes
Bereiding
Schaaf de helft van de komkommer in de lengte in linten. Snijd de andere helft in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng in een kommetje de mayonaise, blokjes komkommer en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een pan en bak de kabeljauwburgers in 6-8 min. goudbruin en gaar. Snijd de bolletjes open en beleg de onderste helften met de komkommerstroken. Leg de visburgers erop en verdeel de saus erover.
Visburger met komkommer-yoghurtsaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Taco's met rundvlees »
Gebakken speklapjes met komkommersalade »
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous »
Indiase kipspiesjes met broccoli en frisse yoghurtsaus »
Visburger »
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus »
Visburger »
Broodje visburger »