Knapperige witlofstamppot met piccalilly

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in weinig water met zout in 15 min. gaar. Kook de eieren in 8 min. hard. Verwarm de melk met de boter en het laurierblaadje.  Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met de pureestamper fijn. Schep er de witlof en de piccalilly door.  Verwijder het laurierblad uit de melk. Stamp de melk door de witlofstamppot. Breng op smaak met nootmuskaat en

Knapperige witlofstamppot met piccalilly is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept