Zoek
Rode Curry Van Kalkoen En Boontjes (Foto)
4
De Virtuele Keuken
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g kalkoenfilet
600 g sperziebonen
4 eetlepels conimex rode curry pasta
300 g witte rijst
2 uien
0,5 eetlepel conimex djintan (gemalen komijn)
conimex wok olie
4 eetlepels conimex geraspte kokos
Bereiding Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan (iets langer kan ook).
Snijd ondertussen de kalkoen in stukjes.
Haal de boontjes af (punten verwijderen en eventuele draden die langs de zijkanten kunnen lopen eraf trekken) en halveer ze.
Pel en halveer de uien en snijd ze in smalle boogjes (halve ringen).
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een kleine scheut olie toe en wok de kalkoen 2 minuten. Wok de boontjes en de uien 5 minuten mee.
Voeg de djintan, de kokos en de curry pasta toe. Goed mengen. Schenk er 3 dl water bij en laat de curry 7 minuten pruttelen.
Verdeel de rijst over 4 kommen of borden en schep de curry
Bereiding
Benodigdheden
Rode Curry Van Kalkoen En Boontjes (Foto) is een recept van
De Virtuele Keuken
Dit vind je misschien ook lekker
De levensgevaarlijke spin
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept