Parmaham Gevuld Met Boursin En Overgoten Met Honingdressing

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de Boursin in 8 stukjes en rol dit in de plakjes Parmaham. Doe de 8 stukjes in een vuurvaste schaal. Zet de oven op ca. 180 graden en zet de Parmaham ca. 4/5 minuten in de oven. Net dat ze niet te heet is. Leg wat heerlijke rucula of alfalfa op een bord en leg daarop de heerlijke gevulde Parmaham. Doe honing en wijnazijn in een schaaltje en maak deze even warm in de magnetron, Giet dit over de parmaham!! Laat ALSJEBLIEFTweten wat je er van vindt.

Parmaham Gevuld Met Boursin En Overgoten Met Honingdressing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde bol met pesto-casselerrib
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mango met sinaasappelhoningdressing
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rocketsalade met citroenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept