Witte Bolletjes Met Kippensalade En Gember

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in elk bolletje een ?voering? van plakken komkommer aan. Strooi er zout en peper over. Snijd het kippenvlees in kleine stukjes. Hak de gemberbolletjes fijn. Meng pindakaas met gembersiroop, sojasaus, citroen- of limoensap en sambal badjak. Voeg eventueel zout en peper toe. Schep het kippenvlees, de gember en de saus luchtig door elkaar. Vul de bolletjes ermee. Leg de kapjes van de bolletjes schuin op de salade.

Witte Bolletjes Met Kippensalade En Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept