Ovengedroogde Tomaten Met Basilicum

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de tomaten in de helft in de lengte en haal alle zaden eruit. Plet of maal de knoflook met een beetje zout tot een gladde pap. Voeg basilicum en wat zwarte peper toe. Smeer een beetje van de pap in de open zijde van de tomaten. Plaats de tomaten in een bakblik gezellig naast elkaar met de openzijde naar boven. Giet olie in de bakblik tot de tomaten ong. 1/3 onder staan. En nu in de oven. Veel geduld want het duurt 3 uur. Het mag zelfs lenger. Blijft ongeveer een week goed.

Ovengedroogde Tomaten Met Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Lamskoteletten met ovengedroogde cherrytomaatjes
30 min-
Bekijk recept
Napolitaansekarbonade met ovengedroogde tomaten
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croustades Met Mozarella En Ovengedroogde Tomaten
10-20 min -
Bekijk recept
Ovengedroogde Tomaten
20-30 min -
Bekijk recept