Kaasfondue Speciaal

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de gepureerde uien in een kaasfondue-pan (bv.: caquelon) en voeg de gesneden kaas, de sherry waarin de maizena is opgelost, het zout en de peper toe. Verhitten onder voortdurend roeren totdat de kaas volledig is gesmolten. De fondue daarna op de normale manier (elektrische pan, fondue-stel op basis spiritus, etc.) warm en dus gesmolten houden. Snij ondertussen het stokbrood en leg de schijfjes plm. 5 minuten in een hete oven (210 graden; hete lucht 200 graden)(beetje bruin laten worden). Giet m.b.v. een kleine pollepel telkenmale wat fondue over de schijfjes brood en smullen maar.

Kaasfondue Speciaal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met krabomelet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met limoenmayonaise
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept