Kreeft met limoenmayonaise
3
sterren op basis van
3
stem(men)
person
2
timer
15 min
restaurant
Voorgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
1 kreeft (vers uit het koelvak of diepvries)
2 dl mayonaise
1 bekertje crème fraîche (125 ml)
4-6 eetlepels limoensap (flesje)
versgemalen zwarte peper
enkele sprietjes bieslook
Bereiding
Verse kreeft of ontdooide kreeft met groot mes voorzichtig van kop tot staart halveren. In kom mayonaise mengen met crème fraiche, 4-6 eetlepels limoensap en peper. Kreefthelften elk op groot bord leggen, limoenmayonaise erover scheppen. Garneren met sprieten bieslook. Een speciaal kreeftbestek komt bij het eten zeker van pas.
Kreeft met limoenmayonaise is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Garnalencocktail met avocado en limoen »
Gehaktsandwiches met frisse munt »
Kipwraps met mango en limoenmayonaise »
Kipcocktail met sinaasappel en avocado »
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille »
Salade van kreeft met artisjok »
Romige vissoep »
Kreeft met vanillezout »