Gebraden Ribstuk Met Peper En Mosterd

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 C. Plaats het stuk vlees in de braadslede in de oven en braad het ca. 1,5 uur tot de vleesthermometer, in het midden van het stuk vlees gestoken 50 C aanwijst. Haal het vlees uit de oven en laat het bedekt met aluminiumfolie ca. 15 minuten op de snijplank betijen.
Voorbereiding
van de saus: Verwarm de mosterd, sojasaus, peper en bouillon al kloppend in een steelpannetje met dikke bodem. U kunt ook de braadslede met de bouillon deglaceren (de bruine aanbaksels losroeren) en door de zo ontstante jus mosterd en sojasaus en peper roeren.

Gebraden Ribstuk Met Peper En Mosterd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept