Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
3
sterren op basis van
7
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
Bijgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
200 g kalfsschnitzel
100 ml kookroom
1 eetlepel mosterd
1 theelepel gedroogde dragon
boter
versgemalen zwarte peper
Bereiding
Kalfsschnitzel in flinterdunne reepjes snijden en in kom doen. In kannetje kookroom mengen met mosterd en dragon.
In pannetje klontje boter verhitten en kwart van kalfsreepjes al omscheppend in 3 min. bruinbakken. Kwart van roommengsel erbij schenken en al omscheppend iets laten inkoken. Gerecht op smaak brengen met zout en peper.
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Biefstuk met mosterdsaus en frites »
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade »
Gehaktballetjes op brood met spitskool »
Baguette met rookworst en zuurkool »
Kalfsvleesreepjes Met Kruidenrijst »
Provencaalse Kalfsvleesreepjes »
Italiaanse Roerbakschotel »
Kalfsreepjes van Els »