Opgebonden Gepocheerde Runderhaas

6
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bind het vlees in de lengte en in de breedte stevig op met garen ! Hang het vlees in de bouillon knoop het aan het oor van de pan en kook het even op een hoog vuur draai het laag laat het zachtjes koken tot het gaar is voor ca. 25 min. het vlees moet van binnen rose zijn en aan de buitenkant verkleurd door de bouillon ! Haal het vlees met het garen uit de pan om hoog ! Snij de runderhaas in gelijke plakken en leg ze mooi op de schaal . Met wat grofzout bestrooien !

Opgebonden Gepocheerde Runderhaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perfect gebakken runderhaas
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderhaas Gevud Met Kruidenfarce Geserveerd Met Oesterzwamm
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderhaas met béarnaisesaus
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
runderhaas in roomsaus
0 min
Bekijk recept

Normandisch kalkoengebraad in knapperig jasje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf rollade maken
60 min-
Bekijk recept
Gevuld kalkoengebraad met saus van esdoornsiroop en sinaasappel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf a la ficelle
Bekijk recept