Runderhaas Gevud Met Kruidenfarce Geserveerd Met Oesterzwamm

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de saus: rooster de paprika?s zwart en pak deze in een plastic zakje zodat deze kan nawarmen hierdoor laat de schil later makkelijker los. Pel de paprika?s schoon en snij deze in blokjes het zaad gooien we weg. Vervolgens snijden we de tomaten in blokjes ,zet de tomaten,paprika?s aan met olijfolie. Doe de suiker,ui,knoflook zout en peper erbij en afproeven. Net voordat de saus opgediend word doen we de room erbij en proeven opnieuw af. Voor de groenten snij de puntjes eraf en haal het harde gedeelte uit de achterzijde. Zet de witlof aan met olijfolie en de smaakstoffen (zie ingredienten) Afblussen met water en beetgaar maken met een deksel erop ? 10 minuten. Voor de aardappeltjes :goedwassen en aanzetten met boter (niet kleuren) Beetgaar maken en op smaak brengen met zout,peper en als de aardappels meegaan mengen met de gehakte peterselie.

Runderhaas Gevud Met Kruidenfarce Geserveerd Met Oesterzwamm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Perfect gebakken runderhaas
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opgebonden Gepocheerde Runderhaas
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Runderhaas met béarnaisesaus
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
runderhaas in roomsaus
0 min
Bekijk recept