Kabeljauwfilets Met Oliesaus En Kruiden

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kabeljauwfilets onder stromend water wassen en afdoppen.De filets in een microgolfschotel leggen.Laten bakken gedurende 7 tot 10 minuten op 750 watt.De aardappels koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.Intussentijd, de zuivere oliesaus bereiden: de citroenolijfolie kruiden met zout en peper.Basilicum en koriander toevoegen.Op elk bord een laagje aardappelen en een kabeljauwfilet schikken.Afwerken met 1 eetlepel zuivere oliesaus.Versieren met de kwartjes kerstomaten en een peterselietakje.

Kabeljauwfilets Met Oliesaus En Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenhutspot met kabeljauw
30 min-
Bekijk recept