Wortel-vissoep Met Scholrolletjes

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de scholfilets af en dep ze droog. Leg de scholfilets met de graatkant naar boven op een bord, bestrooi ze met de helft van de dille en een snufje zout, rol ze op en prik de rolletjes met cocktailprikkers vast. Breng het tomatensap, het wortelsap en het sinaasappelsap met de bouillontabletten aan de kook. Roer tot de bouillontabletten zijn opgelost. Leg de scholrolletjes in de soep, breng de soep weer tegen de kook aan en laat de scholrolletjes op een laag vuur in 10 minuten gaar worden. Neem de scholrolletjes uit de soep en houd ze even warm. Meng het aardappelzetmeel met de crhme fraiche en roer het mengsel door de hete soep. Laat de soep nog 3 minuten koken. Verwijder de cocktailprikkertjes uit de scholrolletjes. Halveer de scholrolletjes voorzichtig en leg ze in 4 warme soepborden. Schep de soep in de borden en strooi de rest van de dille erover. Lekker met warm stokbrood.

Wortel-vissoep Met Scholrolletjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scholrolletjes met prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse scholrolletjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept