Kerriesoep met wortel en koriander
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 ui (gesneden)
2 el zonnebloemolie
1 zak peen julienne (150 g)
1 el tomatenpuree (blikje a 70 g)
1 pot Indiase kerriesaus (520 g)
1 groentebouillontablet
100 ml sinaasappelsap
1 blik kapucijners ((800 g), uitgelekt)
50 g witte kaasblokjes
1 bakje verse koriander ((15 g), fijngesneden)
Bereiding
In soeppan ui in olie glazig fruiten. Van peen julienne driekwart van zakje toevoegen en 2 min. meefruiten. Tomatenpuree door groenten roeren en 30 sec. meebakken. Kerriesaus, verkruimeld groentebouillontablet, sinaasappelsap en 500 ml water toevoegen. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Kapucijners door soep scheppen en door en door verwarmen. Soep op smaak brengen met peper. Soep over vier borden verdelen. Kaasblokjes en rest van peen julienne in midden van soep leggen. Koriander erover strooien.
Kerriesoep met wortel en koriander is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Lamskoteletjes met pittige salsa »
Vega-quesadilla »
Wortelsoep met gember en koriander »
Groenteballetjes met romige tomatensaus »
Pastinaak kerriesoep »
Kerriesoep met Provençaalse croutons en dragonolie »
Kerriesoep Met Kip »
Oudjaarrecept Kerriesoep »