Fricandeau Onder Een Gouden Dak

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 70 gram boter in een braadpan en braad het vlees rondom aan. Temper de hittebron en laat het vlees in ongeveer 25 minuten bijna gaar braden. Neem het vlees uit de pan en snijd het in plakken. Giet wat braadvet uit de pan in een vuurvaste schaal. Leg de plakken fricandeau tegen elkaar aan, in de oorspronkelijke vorm, in de schaal. Bestrijk de bovenkant met het botermengsel. Laat de schaal ongeveer 15 minuten in het midden van de oven staan. De fricandeau heeft dan een goudgeel dakje gekregen. Eet bij dit gerecht bijvoorbeeld gefrituurde rozetjes van aardappelpuree (uit de diepvries) en peultjes of broccoli.

Fricandeau Onder Een Gouden Dak is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Speculaashuisje
60 min -
Bekijk recept
Koekhuisje
1uur- Gebak
Bekijk recept
Smulhuis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept