Zoek
Zelfgemaakt Ingemaakte Kerriesperziebonen
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg sperziebonen
in 3 cm stukjes gesneden
500 ml witte azijn
1+1/2 e kerriepoeder
1 vol t zout
2 grote uien fijn
200 g suiker
1+1/2 e mosterdpoeder
250 ml water
30 g maismeel (of tarwe)
1+1/2 e abrikozenjam Bereidingswijze 1. Kook bonen en uien samen gaar en dreineer.
2. Meng azijn
suiker
maismeel
kerrie
mosterd en zout.
3. Kook deze mengsel tot dikke saus (indien nodig verder met maï
zena binden)
4. Meng bonen en saus en kook verder voor 8 min.
5. Doen in weckfles en verzegel en wacht ten minste een week voor gebruik (voor alle smaken om goed te mengen). Serveertips Te combineren met Bbq salade Foto's /
Bereiding
1
Kook bonen en uien samen gaar en dreineer.
2
Meng azijn, suiker, maismeel, kerrie, mosterd en zout.
3
Kook deze mengsel tot dikke saus (indien nodig verder met maïzena binden)
4
Meng bonen en saus en kook verder voor 8 min.
5
Doen in weckfles en verzegel en wacht ten minste een week voor gebruik (voor alle smaken om goed te mengen).
Zelfgemaakt Ingemaakte Kerriesperziebonen is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kip korma
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met pesto en champignons
Bekijk recept