Zelfgemaakt Ingemaakte Kerriesperziebonen

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook bonen en uien samen gaar en dreineer.
  • 2 Meng azijn, suiker, maismeel, kerrie, mosterd en zout.
  • 3 Kook deze mengsel tot dikke saus (indien nodig verder met maïzena binden)
  • 4 Meng bonen en saus en kook verder voor 8 min.
  • 5 Doen in weckfles en verzegel en wacht ten minste een week voor gebruik (voor alle smaken om goed te mengen).

Zelfgemaakt Ingemaakte Kerriesperziebonen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met pesto en champignons
Bekijk recept