Soesjes, Gevuld

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Begin met het nauwlettend afwegen van de ingredi?nten. Breng water, zout en boter in een steelpan aan de kook. Voeg in ??n keer de bloem erbij, blijf roeren. Neem de pan van het vuur en roer tot het deeg als een bal van de bodem loslaat. Het deeg in een mengkom overdoen en twee eieren, ??n voor ??n en met een houten lepel door het hete deeg roeren. Het deeg wat laten afkoelen en vervolgens de overige eieren op dezelfde manier toevoegen en blijven roeren tot er een mooi glanzend deeg ontstaat. Tot slot het bak?poeder toevoegen. Vet een bakblik in en bestuif deze met bloem. Spuit of schep wat bergjes op de bakplaat. Tussen de soesjes voldoende ruimte houden. Bak deze nu in 20-25 minuten gaar. Voor mi 25 minuten. Laat ze na het bakken op het rooster afkoelen. Knip ze open en vul ze ??????????????????.

Soesjes, Gevuld is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gefrituurde olijf-aardappelsoesjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaassoesjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept