Hazelnootsoesjes met ijs
2
sterren op basis van
3
stem(men)
person
4
timer
10 min
restaurant
Nagerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
8 slagroomsoesjes (diepvries, pak a 16 stuks)
1 zakje hazelnoten (75 g)
4 eetlepels hazelnootpasta wit (pot a 600 g)
4 bollen vanilleroomijs
Bereiding
Soesjes laten ontdooien. Hazelnoten grof hakken, in droge koekenpan kort roosteren en in diep bord laten afkoelen. Bovenkant en zijkant van soesjes dik met duo penotti besmeren. Soesjes in gehakte noten dopen. Soesjes over vier borden verdelen en bol ijs erbij scheppen.
Hazelnootsoesjes met ijs is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken appel en appelchips met ijs »
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs »
Spoom van meloenijs en champagne »
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs »
Hazelnootsoesjes Met Ijs »