Marokkaanse Couscoussalade

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Couscous volgens gebruiksaanwijzing gaar koken of stomen. Voor dressing alle ingredienten door elkaar mengen. Dressing met warme couscous mengen en laten afkoelen. Couscous mengen met lente-ui, tomaat, gedroogde tomaat, komkommer, munt, koriander en pekelvlees.

Marokkaanse Couscoussalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept