Aardappelcarpaccio Met Truffelolie En Kruidensalade

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, snij ze in schijven en was ze. Bak ze dan goudgeel in druivenpitolie. Laat de aardappelschijfjes uitlekken op een stukje keukenpapier en bestrooi ze met zeezout. Kruid de rucola met peper, zout, olijfolie, balsamico en truffelolie. Schik de aardappelcarpaccio op een bord en leg de salade er bovenop. Snij de truffel fijn (met een schaaf) en dresseer hem over het gerecht.

Aardappelcarpaccio Met Truffelolie En Kruidensalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene kruidensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tuinbonen-kruidensalade
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Aardappelcarpaccio Met Tapenade
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappelcarpaccio Met Ansjovistappenade.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelcarpaccio Met Maatjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept