Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
8
timer
25 min
restaurant
Voorgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
½ theelepel gemalen kruidnagel
4 eetlepels cassisconfituur (jam)
2 pakjes gerookte eendenborstfilet (a 12 plakjes)
1 rode ui (in ragfijne halve ringen)
4 eetlepels balsamicoazijn
50 g rucola (sla, zak a 75 g)
1 zakje verse peterselie ((30 g), grofgesneden)
olijfolie extra vierge
Bereiding
Meng het kruidnagelpoeder door de confituur en smeer de plakjes eendenborst er dun mee in. Rol de plakjes eendenborst op en bewaar ze afgedekt in de koelkast. Marineer de ui minstens 20 minuten in een schaaltje met de balsamicoazijn. Meng de rucola met de peterselie. Leg op 8 borden de eendenborstrolletjes naast elkaar op een pluk kruidensalade. Neem de ui uit de marinade en laat goed uitlekken. Leg op de eendenborstrolletjes een bergje gemarineerde ui. Druppel er olijfolie over en serveer direct, zodat de salade knapperig blijft. Lekker met stukken ovenwarm boulognebrood.
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladebuche met cassis »