Triglie alla Livornese

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 175 ?C - Fruit de fijngesnede ui licht in de olijfolie. Voeg er de geperste knoflook en het fijngehakte rode pepertje aan toe. Roer er een scheutje witte wijnazijn en een glas witte wijn door en laat het geheel even goed doorkoken. Meng de in vieren gesneden kersttomaatjes door de saus, voeg er zout naar smaak aan toe en laat alles ca. 5 min met een deksel op de pan zachtjes koken.
- Maak de rode poon schoon en wentel haar licht door de meel. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie, leg hier de rode ponen in en giet er de tomatensaus over. Strooi er de fijngehakte peterselie over en laat de "Triglie alla Livornese" in ca. 25 gaar worden.

Triglie alla Livornese is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cacciucco Alla Livornese
20-30 min -
Bekijk recept
Rode Poon Uit Livorno
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode Poon Uit Livorno
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept