Italiaans kalfsgehaktbrood met pesto-mayonaise

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
stijd: 10 minuten
Voorbereiding
stijd: 45 minuten Verwarm de oven voor op 200?C. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan, al roerende, goudbruin. Maak de beschuiten fijn en meng ze met het gehakt, het ei, 2 eetl. pesto, een snufje zout en de pijnboompitjes. Vorm van het gehakt een bal. Leg de gehaktbal in een cakevormpje van ca. 14 cm en druk hem aan, zodat ook alle hoeken met gehakt zijn gevuld. Bak het gehaktbrood midden in de hete oven in ca. 30 - 40 minuten gaar. Laten afkoelen. Meng de mayonaise met de yoghurt en de rest van de pesto. Snijd het gehaktbrood in dunne plakken. Serveer de saus erbij. Lekker met een salade van kropsla, Rucola (raketkruid) en takjes verse kruiden zoals kervel en basilicum.

Italiaans kalfsgehaktbrood met pesto-mayonaise is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept