Tomatenrisotto

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomaten kruisgewijs insnijden en met kokend water afgieten. Vervolgens de tomaten koud afspoelen en de huid eraf trekken De pitten verwijderen en de tomaten in kleine blokjes snijden. De gedroogde tomaten eveneens in kleine blokjes snijden. 2 el van de tomaatolie in een pan doen en verwarmen. De uien en 2/3 van de gedroogde en verse tomaten in de pan al roerend bakken. De rijst bij het tomaatmengsel geven en glazig stoven. De groentebouillon en de tomaatsap erbij gieten en het geheel op laag vuur ongeveer 25 minuten garen. De overige verse en gedroogde tomaatblokjes, parmezaankaas en mascarpone met het tomaten-risotto vermengen. Het risotto met peper en zout op smaak brengen en met parmezaankaas serveren.

Tomatenrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept